Вести

Дан фабрике

Дан фабрике

На данашњи дан, давне 1939. године, основана је фабрика „Вистад“, која је након завршетка Другог светског рата, наставила са радом под именом „Крушик“. Пратећи своју иновативно оријентисану стратегију, активност наше компаније увек се односила на производњу и развој средстава за војну индустрију.

Увођењем нових и савремених технологија, освајали смо нове производе и проширивали производни програм, пружајући сигурну и поуздану сарадњу нашим пословним партнерима. „Крушик“ је за све ове године успевао да задовољи захтеве и критеријуме купаца и на тај начин оствари запажено учешће на многим тржиштима широм света.

У компанији „Крушик“, верујемо да највише можемо постићи када радимо заједничким снагама. Наш основни принцип је да увек имамо продуктивни тим, који континуирано ради на подизању квалитета и пружању иновативних решења, поштујући корпоративне вредности и друштвену одговорност.

Овим путем руководство ХК „Крушик“ а.д. свим запосленима и бившим радницима честита годишњицу постојања и рада фабрике, уз захвалност за сав труд и посвећеност послу, захваљујући чему се већ више од осам деценија, постављени циљеви остварују.

Такође, захваљујемо се и Влади Републике Србије, Министарству одбране и осталим државним институцијама, које пружају подршку нашој компанији.

Срдачно захваљујемо и нашим пословним партнерима, у земљи и иностранству, на доброј сарадњи и међусобном разумевању, у жељи да ће се такав тренд наставити и убудуће.

 

Контакт

Владике Николаја 59

14000 Ваљево

+381 14 221 121

marketing@krusik.rs

Пријем e-фактура

racuni@krusik.rs

JBKS 83945

Search

Cookie Notice

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use.