Вести

Крушик на сајму IDEX 2023

Крушик на сајму IDEX 2023

У периоду од 20. до 24. фебруара 2023. године, одржан је „IDEX 2023“, највећи свестки сајам на којем се приказују најновија достигнућа из области наоружања и војне опреме. „IDEX“ има дугу традицију, одржава се од 1993. године, сваке друге године. Ове године, своје производе приказало је око 1.400 излагача, са свих континената, распоређених у 13 сајамских хала.

Република Србија има национални павиљон у оквиру којег су приказана одабрана средства из асортимана српске наменске индустрије. Последњег дана сајма, може се слободно констатовати да је ХК Крушик имао врло запажено учешће, низ конструктивних састанака као и то да су инопартнери показали огромно интересовање за производе наше фабрике. Да се на Крушик озбиљно рачуна у наредном периоду, потврђује и чињеница да је представник ХК Крушик, ВД генералног директора госпођа Јованка Андрић, била део делегације Председника Александра Вучића, током пријема високих војних и државних званичника, међу којима је био и Председник UAE шеик Muhamed bin Zajed al Nahjan.

Сходно концепту догађаја, у саставу српске делегације били су министар одбране Милош Вучевић, заменик начелника Генералштаба генерал-потпуковник Петар Цветковић, помоћник министра за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић и други представници Војске Србије и наменске индустрије Србије.

 

   2  3
     

 

 

Контакт

Владике Николаја 59

14000 Ваљево

+381 14 221 121

marketing@krusik.rs

Пријем e-фактура

racuni@krusik.rs

JBKS 83945

Search

Cookie Notice

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use.