Вести

PARTNER 2023

PARTNER 2023

У периоду од 25. до 28. септембра 2023. године, одржан је једанаести по реду међународни сајам наоружања и војне опреме, PARTNER 2023.

Покровитељи овогодишње манифестације су Министарство одбране Републике Србије и компанија Југоимпорт-СДПР. На овогодишњем сајму учествовало је преко 150 домаћих и страних излагача. Сајам је свечано отворио министар одбране и потпредседник Владе Србије, Милош Вучевић.

Традиционално, међу домаћим излагачима, у централној хали сајма, своје производе је излагао и ХК Крушик. Током сајма, штанд Крушика посетио је велики број домаћих и страних пословних делегација, 32 војне и министарске делегације и одржан је значајан број састанака са руководством ХК Крушик. Циљ учешћа на овом сајму био је представљање иновација у производном програму, утврђивање постојећих и успостављање нових пословних контаката и подршка развоју и јачању Одбрамбене индустрије Србије. Првог дана сајма, модернизовани штанд ХК Крушик посетио је  Christopher Robert Hill, амерички дипломата и амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији, градоначелних града Ваљева Лазар Гојковић као и бројне дипломатске делегације.

Један од битнијих догађаја за ХК Крушик био је састанак са кинеском компанијом НОРИНЦО и том приликом закључен је уговор за испоруку материјала од стратешког значаја за нашу производњу.

Током сајма одржан је и панел о савременим трендовима у одбрамбеној индустрији, на коме се наша компанија представила презентацијом Компанија КРУШИК Ваљево - на путу ка индустрији 4.0. Кључне теме су постављање соларне електране и коришћење извора геотермалних вода, као и решења за повећања безбедности, квалитета и продукције увођењем роботских руку и пројекат на коме тренутно радимо, а то је решавање роботског заваривања у сарадњи са Машинским факултетом у Београду.

Контакт

Владике Николаја 59

14000 Ваљево

+381 14 221 121

marketing@krusik.rs

Пријем e-фактура

racuni@krusik.rs

JBKS 83945

Search

Cookie Notice

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use.