Вести

Саопштење ХК Крушик

Саопштење ХК Крушик

Током последњих дана уверили смо се, по ко зна који пут, да појединим новинским кућама и порталима није битна истина, већ сензација. Њих не интересују последице њихових објављених текстова, већ само да постигну што више шерова и продатих новина.

Доказ је то што смо на текст који је објављен дана 25.08.2022. године, на порталу Н1, под насловом- „Слога": Иронија да „Крушик" тврди да постаје фабрика којој се верује, дана 27.08.2022. године, доставили одговор путем маила и тражили да се у целости објави саопштење. Истог дана, саопштење је постављено и на нашем сајту. Иако је законска обавеза да у року од 24 сата од доставе нашег одговора, буде објављен демант, редакција Н1 није то учинила.

Дана 30.08.2022. године, поново смо им послали текст саопштења и нагласили да текст у целости треба да буде објављен на њиховом порталу. Истог дана, саопштење смо доставили и другим новинским агенцијама. Наш циљ јесте да, пре свега наши запослени, а затим и шира јавност, буду упознати у то како функционише рад медија и како се поједини односе према Крушику. Они који су нам најбитнији, а то су наши запослени, треба да имају могућност да се на сајту компаније информишу о актуелним дешавањима у фабрици. Тим поводом, на сајту Крушика, као саставни део овог саопштења приказујемо ток преписке са медијима. Овом приликом се захваљујемо на професионалности два портала из Ваљева, који су своју обавезу испунили и објавили текст саопштења у целости.

РУКОВОДСТВО ХК КРУШИК

Комуникацију ПР службе ХК Крушик са медијима можете преузети у ПДФ формату.

 

index3

Контакт

Владике Николаја 59

14000 Ваљево

+381 14 221 121

marketing@krusik.rs

Пријем e-фактура

racuni@krusik.rs

JBKS 83945

Search

Cookie Notice

This site uses cookies to ensure the best experience. By continuing to use this website, you agree to their use.